Kristen och Tay kommer till Sverige!!!

TwilightSweden och Metro tidningen skriver att Kristen Stewart och Taylor Lautner kommer till Stockholm den 21 juni!!! Tyvärr så är det bara en presskonferens, men jag tror att det kan hända att de även överaskar fansen på midnattsvisningen, om dem nu är där så länge. här kommer hela pressmeddelandet från Nordisk film som lades upp på Twilightsweden:


Skådespelarna Kristen Stewart och Taylor Lautner besöker Stockholm den 21 juni inför Sverigepremiären av THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE!


Måndagen den 21 juni besöker skådespelarna Kristen Stewart och Taylor Lautner Stockholm inför Sverigepremiären av THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE.
Kristen Stewart, som spelar Bella Swan och Taylor Lautner, som spelar varulven Jacob, har båda blivit några av världens största filmstjärnor efter succéerna med de två tidigare filmerna i The Twilight Saga: ”Twilight” och ”New Moon”.


Att skådespelarna väljer Stockholm som en av tre exklusiva anhalter på sin promotionturné är resultatet av ett bra samarbete med amerikanska producenten Summit Entertainment. En ännu större anledning är The Twilight Sagas framgångar i denna del av världen och det outsinliga engagemanget från den skandinaviska fanbasen. Vi är oerhört stolta och glada å fansens vägnar att dessa två världsstjärnor har valt att komma till Stockholm, utöver Rom och Berlin. Pia Grünler, Distributionschef Nordisk Film

PRESSKONFERENSEN äger rum i Stockholm måndag den 21 juni.*


THE TWILIGTH SAGA: ECLIPSE är den uppmärksammade fortsättningen och tredje delen i Stephanie Meyers berättelse om Bellas och Edwards omöjliga kärlek.


En våldsam seriemördare härjar i Seattle och en ondskefull vampyr fortsätter sin jakt för att ta ut sin hämnd på Bella som åter igen befinner sig omgiven av fara. Samtidigt tvingas hon att välja mellan sin älskade Edward och sin vänskap med Jacob. Och hennes val riskerar att blåsa liv i den urgamla kampen mellan vampyrer och varulvar. Men Bella har också ett annat val att göra – valet mellan liv eller död. Men vad är vad? Regi: David Slade. I rollerna: Kristen Stewart, Robert Pattinson och Taylor Lautner.


THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE får Sverigepremiär över hela landet den 30 juni 2010!* Presskonferensen är endast för media. Fansen kommer inte att kunna gå på den.OMFG!!!
Galet eller vad? Och det är tack vare OSS så kommer dem hit!! Alla namninsamlingar och video vi skickade till TS!! Jehooo! Synd att det finns inget för fans. :( Men det kommer säkert komma upp något. Hoppas det!! Jaha ska man boka biljetetr till Stockholm nu eller? :D

 

Text- & Bildkälla || TwilightSweden


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? :)
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)


Har du en blogg?:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback

RSS 2.0