Rob, Tay och Kris i Los Angeles

Eftersom att alla har avslutat filmningen av Eclipse har alla andra projekt som dem ska göra. Kristen Stewart, Robert Pattinson och Taylor Lautner sågs igår lämna en byggnad. Jag vet inte säkert vad dem gjorde där, men jag har läst på vissa ställen att dem var på en photoshoot där. Andra källor skrev andra saker.
För att se fler bilder klicka här.

UPPD: Här kommer också en video... :)


Scream Awards

Här kommer en video från Scream Awards där det fanns en New Moon 'reportage'. Videon innehåller intervjuer från MTV med Nikki, Kellan, Elizabeth och Jackson och Taylor, Kristen och Robert som presenterar den nya New Moon videon som vi såg innan idag.
Ps. Där finns en liten annan klipp från New Moon som vi inte har sett och det är då Alice försöker lugna ner Jasper efter att han attackerade Bella.Missa inte Scream Awards som går inatt klockan 00:45 på kanal 5!

En video från Bellas födelsedag

Och herre gud!! En annan ny scen från New Moon. Den här gången är det födelsedags scenen. Älskar Emmett och Rosalie i den scenen. Hahah: *Dating an older women? Hot!* Hahah omg! Älskar Emmett! Och sen Rosalie... Hon var ju ganska snäll tycker jag. :)
Ganska dåligt att dem lade ut scenen. Även om man vill se mer för att den e så bra, så vill man ändå inte titta, för att det känns som om man har sett halva filmen. :(Och så har vi en låt från Soundtracket: The Violet Hour - Sea Wolf

Hej alla Twihards!!Hejsan mina kära Twilight vänner!!!! Nu har jag bestämt mig att ha en blogg igen. Hoppas att många kollar. :)
Jag kommer skriva Twilight news såklart och info om skådisar som är med i filmen. TheImmortal kommer vara min officiella Twilight namn. Både på bloggen, bilddagboken och så småningon kommer jag också skaffa ett email (msn) som kommer heta så. :) Vi hörs.
KRAM!


RSS 2.0