GOTT NYTT ÅR!!

GOTT NYTT ÅR ALLA MINA KÄRA TWILIGHT VÄNNER!!!! :)
Bilden tagen från kristenjaymesstewart.

Dakota ute och gymmar

Dakota Fanning och hennes vän Alessandra Garcia-Lorido var ute en tisdag eftermiddag (29 december) tillsammans i Kalifornia. Först var dem på gymmet, och sen träffades dem med hela Garcia familjen och såg på film. :)
Det låter ju trevligt! :)
Dagens Bild

Dagens bild kör vi på Robert Pattinson! :DPS. Info om Eclipse och New Moon!

Eclipse kommer ut den 30 juni, 2010.
Och New Moon kommer ut (på DVD) den 21 mars, 2010 (det är så det är planerat i alla fall.) :)
Ville bara säga det officielt :)

Ny film med Michael

Michael Welch aka Mike spelar i en ny film som heter Unrequired. Och här har vi en trailer!!!Alltså själv tycker jag att den verkar SUPER bra!! Skulle gärna vilja se den när den kommer ut. :)
Den ska komma ut i böjan av juni, 2010. :)

Kellan likes parties

Kellan Lutz var på en fest i Miami, det var en nattklubb som hette Klutch som skulle öppnas.

Källor säger att Kellan ska vara med på People Choce Awards som jag skrev om igår.

Anna på EW framsidan

Anna Kendrick är med på årets första Entertainment Weekly nummer. Hon är med på framsidan med sina co-stars Vera Farmiga och George Clooney från Up In The Air. Det var ju kul att höra! :D


Respect and support Rob!

En av tjejerna som jag följer på youtube har gjort den här underbara videon, alltså jag började nästan gråta när jag såg den...


LuCiiJB

RESPECT AND SUPPORT ROB!!!

+ Ni som följer mig på youtube.. Kolla på den här videon.Gå till Mer Info eller Desciptions för att få veta vad det handlar om. TACK!


TÄVLING!!!!

Då så! Jag är väldigt glad över att jag kan göra en tävling för er. Det känns kul att ge någonting tillbaka till er, som stöttar mig och bryr sig.

Okej jag vill tacka DISCSHOP för dem fina priserna som jag kommer att dela ut när tävlingen är slut. Gå in där för att köpa en massa Twilight och New Moon saker. Där finns ALLT! Absolut allt!

Det här ska ni göra:
- Skicka ett mail till mig och där ska ni skriva ert namn (fullständig namn och efternamn), adress och en kort förklaring om varför just DU ska vinna, det behöver inte vara långt bara en förklaring på ungefär 50 ord. Ni kan också skicka med någon bild eller något annat på er eller något Twilight relaterat om ni har gjort eller har där hemma.

-Döp mailet till TÄVLING, och skicka det sedan till theimmortal@live.se

-Tävlingen avslutas den 6 januari, 2010.

PRISERNA:


Jag har tre enorma posters som jag kommer att dela ut.
1 - Är en stor poster på The Wolfpack        91 x 61 cm
2 - En dörrposter på Bella och Edward       158 x 53 cm
3 - En stor poster på The Cullens               91 x 61 cm

Jag vill också att ni anger ett nummer till postern som ni helst skulle vilja ha.

Hur kommer jag välja ut en vinnare?

Jag kommer läsa igenom era mail, sen kommer jag välja 10-20 stycken bästa. Och sen kommer jag köra en lottning. Det kan hända att jag spelar in det på kamera så att ni ser att jag inte fuskar. :)

Man får MAX skicka in ett bidrag per person. Jag kommer se vem som fuskar och märker jag det då blir det diskvalificering. Och det kommer inte bli så att jag väljer ut mina 'vänner' eller dem som kommenterar mest, jag kör efter det jag tycker och känner.

Era adresser kommer inte att publiceras offentligt någonstans, jag behöver dem bara för att skicka priserna till er, så ni behöver inter oroa er.

Det var nog allt, har ni fler frågor bara lämna en kommentar eller skicka ett mail.


[Tack igen till DISCSHOP för dem här fina priserna]


THEIMMORTAL HAR BLIVIT SPONSRAD!

YEY!! OMG!! Min blogg, TheImmortal har blivit sponsrat av DISCSHOP!!!! Tack så jättemycket!Det här blir som en försenad julklapp till er alla, mina kära vänner! :)
Det kommer bli en tävling. Än så länge kan jag inte berätta någonting än. Jag kan säga att priset kommer vara 3 enorma posters. Men inget mer. Mer info om det kommer snart! :)

Så kika in snart igen... :P


En fanmade video

Ja ja... Ni kanske kommer ihåg att jag jobbar med olika videos (alltså jag gör dem). Här har jag gjort en med Kristen Stewart. Jag jobbar oftast med söliga låtar... Och det var verkligen svårt att fixa till det med det här låten, den är SNABB! Men i alla fall, jag försökte, gjorde allt jag kunde och här har ni resultatet.Kan ni tänka er att den här videon tog mig ungefär 8 timmar att göra? :o Hahha :D
I alla fall berätta vad ni tyckte om den!! :)

Twilight t-shirt

Hejsan alla !! TwilightMovie har lagt upp att det finns en Twilight tröja som man kan köpa på New Yorker. Det står 'Everyone needs an Edward'. Gå in på deras blogg för att se hur tröjan ser ut.

Skulle faktiskt vilja se hur den ser ut i verkligheten.... :P

Ashley ute med Marlow

Här har vi Ashley Greene och hennes vovve Marlow som sågs anlända på LAX flygplats i Los Angeles på måndag eftermiddag (28 december).
People's Choise Awards

Som vi vet så är det många awards här och där. Nästa 'stora' gala som närmar sin är People's Choice Awards. Robert och Kristen är nominerade i Best Movie Actress/Actor. *Håller tummarna* Taylor Lautner är nominerad i Favourite Brakout Movie Actor. Och det är säkert att han kommer att vara med på själva galan, Rob och Kristen däremot är osäkert.Twilight är också nominerat i Favorite On-Screen Team kategorin, Favorite Franchise & Favorite Movie.
Galan kommer gå på onsdag, den 6 januari, 2010, 9 på kvällen. (Förmodligen 3 på morgonen hos oss.)

Ny Bild från New Moon

Ny bild på Jackson som Jasper från New Moon.UPPD: En ny bild till på Caius.


Jackson & 100 Monkeys

Här har vi Jackson Rathbone och hans band, 100 Monkeys som spelar i någon bar i Kalifornia den 26 december.
Eclipse, Eclipse, Eclipse...

Här har vi en video på där New Moon casten delar sina tankar om den tredje filmen, Eclipse.


Ny bild på Edward ?Ny bild? :)

Robert är i Longon

OMG OMG!! Robert är i London nu, *super glad*, vet inte varför... Kanske för att London ligger lite närmare oss än vad USA gör. xD

I alla fall här är en bild på han och hans syster, bilden är tagen dagen efter jul. :)Är mega avis på min mammas morbror och hans familj som bor i London!! AAH! xD

UPPD: Fler bilder
Eclipse logo i rörelse

Här är en video på hur Eclipse filmen skulle kunna 'öppnas upp'. Ni vet som New Moon gjorde... Det är en fan som har gjort den. Och ärligt talat... DEN ÄR FANTASTISK!!!! ÄLSKAR DEN![Källa: Twifans]

Dagens Bild

Dagens bild har vi på Taylor och Kristen (Comic Con)


Bortagna scener

Här kommer ännu mer information om dem bortagna scenerna från New Moon.

TwilightMovie säger att den här scenen (bilden nedan) kommer förmodligen att komma med i DVDns 'bortagna scener'. Det finns spekulationer om att det är en scen då Edward lämnar Bella efter att dem har kommit tillbaka från Italien.


Fan-gjorda video

Det är ganska dött i Twilight världen just nu. Därför tänkte jag att man kan lägga in några fangjorda video? Vad tycker ni? (A) Här kommer några av mina favoriter. :)

Bellas mardrömmar i New Moon...


ddreamcatcher2


missidcullen

Denna är helt underbar.. Så sorglig!


lovesimplicity


ThisForbiddenFruit


Dagens Bild

Dagens bild är på Kristen som Bella i Italien.


Rob i How To Be

Här kommer en intervju med Robert Pattinson då han pratar om filmen How To Be.Jag tycker att filmen är ganska okej. Alltså den e ganska tråkig ibland, men när man inte har något att göra då är det ganska kul. Jag satt och flabbade jättemycket när jag såg den kan jag säga! :D

Dakota tränar med papsen

Precis innan Dakota Fanning skulle ut med sin mamma och syster Elle till en nagelsalong (24 december), gick hon och hennes pappa Steve till ett gym och trände.
Valentine's Day Featurette #1

Det har kommit ett nytt klipp från Valentine's Day som Taylor Lautner är med i. Den filmen verkar jättebra! Där finns så många kända skådisar! VILL SE DEN! :)


Intervju med Robert

Här har jag hittat en interjvu med Robert Pattinson.
Peter och hans familj

Peter Facinelli, hans fru Jennie Garth och hans barn gjorde en photoshoot till People magazine för inte så länge sedan. Nu får vi några bilder i bra kvalité.

Så söta dem är!! Man vill bara hoppa in i sängen med dem! :)


Ny roll för Kristen?

Det sägs att Kristen Stewart ska få en ny roll i dem svenska Millenium serierna... Alltså jag har inte en aning om vad det menas. Det är så att Stieg Larssons Millenium trilogin blev en enorm sucee. Okej.. Sen fattar jag nada. XD Så här skriver TwilightSweden:

''Många av er har troligen hört talas om Milleniumböckerna av Stieg Larsson eller filmerna som gjorts baserat på dem? Både böckerna och filmerna har gjort megasuccé i Sverige och i utlandet. Just nu pågår förhandlingar mellan det svenska filmbolaget Yellow Bird och amerikanska Sony Pictures. Hollywood vill nämligen göra sina egna filmer av böckerna!

Eftersom det ännu inte är bestämt om böckerna blir till film i Amerika, vet man inte särskilt mycket om vilka skådespelare som kommer att vara med. Men det har spekulerats kring att Kristen Stewart ska spela datahackern Lisbeth Salander''''Earlier this week here at Popcorn disclose that Sony Pictures is negotiating to buy the rights to the series Millennium, and now there is news for the project. In addition to highlighting the star George Clooney as the character Mikael Blomkvist, the actress who will interpret the Lisbeth Salander has no name.

Well, Kristen Stewart, Bella of the Twilight series, is listed to play the hacker in the trilogy Millennium. Kristen, like Clooney, is considered the only option of Sony, which already holds the rights to adapt.

Also revealed two actresses who would like to interpret the hacker. Ellen Page and Natalie Portman have said they are interested in the role

Earlier this week here at Popcorn disclose that Sony Pictures is negotiating to buy the rights to the series Millennium, and now there is news for the project. In addition to highlighting the star George Clooney as the character Mikael Blomkvist, the actress who will interpret the Lisbeth Salander has no name.

Well, Kristen Stewart, Bella of the Twilight series, is listed to play the hacker in the trilogy Millennium. Kristen, like Clooney, is considered the only option of Sony, which already holds the rights to adapt.

Also revealed two actresses who would like to interpret the hacker. Ellen Page and Natalie Portman have said they are interested in the role''


Ja ja, hoppas att ni fattade någonting, det enda jag fattade var typ att hon skulle få en ny roll, kanske. Tycker ni att hon skulle kunna spela Lisabeth Salander?


Dakota ute med sin familj

Dakota Fanning, hennsr lilla syster Elle Fanning och hennes mamma var ute i Kalifornia den 24 december för att få en manikyr... Jag kan säga att Dakota ser ganska sliten ut. Men ja, det gör vi väl alla nån gång. :D En trevlig morgon med familjen. :D
Booboo ute är ute & serverar mat

Här har vi bilder på Booboo Stewart aka Seth och hans syster när dem är i Los Angeles och serverar mat. Jag vet inte riktig varför dem gjorde det men det här skriver Booboo på sin twitter:

''Serving food at the Los Angeles Mission,, we should all help when we can.. Happy Holidays.. Booboo''
Ash och Jackson i HQ

Här kommer bilden från Ashers, Jacksons, Nikkis och Kellans photoshoot där Ash och Jackson kysser varran, i HQ!


Father in Law?

Haaha omg!! Twifans lade upp den här bilden från detta årets Oscars galan... Robert Pattinson står här bredvid Kristen Stewarts pappa, John Stewart, därför skrev dem att det var hans svärfar. Hahha det där tyckte jag var lite roligt! XD Kristens pappa är en producent (regissör) därför är han med mycket på olika intervjuer och galor och sånt. :)


Dagens bild

Såå... Tänkte göra något som heter Dagens Bild. Har sett att andra bloggar och hemsidor har det, och ibland hittar man nya och fina bilder på casten... Så man vet inte om man ska lägga in dem för sig själva eller vad. Därför bestämde jag att jag kunde göra det här... I alla fall, dagens bild är på den underbaraste Kristen Stewart.


Anna Kendrick is a fashion girl

Här har vi mer Anna Kendrick...

Här kommer outtakes från Annas Purple Fashion shoot som hon gjorde tidigare i år.

Klicka på bilderna nedan om ni vill se dem i större format.

        

Och så har vi några bilder från hennes press konferens av Up In The Air.   

Intervjuer med Anna

Här kommer en drös intervjuer med Anna Kendrick aka Jessica där hon pratar on sin nya film Up in The Air.

Och en annan video, klicka här för att se den, det går inte att lägga in den på bloggen.

Jul, jul, jul...

Hejsan alla fans! Hur hade ni på ert jul? Hoppas att ni hade det bra för att det hade jag. Har inte uppdaterat på några dagar, jag vet... Förlåt. Fick en ny dator och så pajade jag den direkt. XD Haha, okej inte pajade men skit samma... Då ska vi börja uppdatera igen! :) Vad fick ni i julklapp? Fick några Twilight relaterade prylar?Det här var vad jag fick av en kompis. :)


När kommer Eclipse trailern ut?

David Slade säger att han inte det det än... Det här skrev han på sin twitter:

''Overwhelming question I see again and again - When is the first trailer for Eclipse? I really don't know I am afraid.

I know they are working very hard on it. But I don't have any idea when it will be out.''


GOD JUL ALLA SÖTA OCH SMÅ!

GOD JUL alla mina käraste Twilight vänner. TACK för att ni kollar, kommenterar och bryr er om mig och min blogg! Jag önskar er God Jul och gott Nytt År!!! :)
All I want 4 christmas is Robert Pattinson! :)Ps. Det kommer nog inte upp så himla mycket idag, på bloggen alltså. Bara för att det är Jul. Men jag ska ta igen det. :D

MERRY CHRiSTMAS EVERYBODY! :)

GRATTIS STEPHENIE!!!

Idag är en speciell dag, det är inte bara Jul. Det är en dag då den underbaraste förfataren Stephenie Meyer föddes! Jag tycker att vi ALLA ska säga ett stort GRATTIS och TACK! Grattis till Stephenie som nu har levt i 36 år. Och TACK för att du skapade Edward och Bella, tack för att du skapade den här stora nya fantasi världen som varje tjej kan leva sig in... Jag är säker på att The Twilight Saga förändrade många tjejers liv, inkluderta mitt.Happy birthday Stephenie! And merry christmas!


Lite random bilder...

Här kommer lite random bilder på Kristen och Robert... Bilderna är säkert tagna för flera år sen, men det är kul! :D
Vem skulle tänka sig att den här killen skulle spela Edward Cullen? :D


Tjejen till vänster är Bellas/Kristens 'dublare' i Twilight, hon spelade också hon där servitrisen i Bellas och Edwards dejt scenen. Från How to Be.

The Runaways rated R?!!!!

OMG!! Nej ni kommer alldrig att gissa!! The Runaways blev en film för vuxna!!! :o Jag läste på en engelsk Twilight sida att den blev 'rated R' sökte lite på internet och hittade att det är från 18 år. Alltså jag är så besviken. Jag ville se den!!!! OMG! Hoppas att den inte blir det i Sverige... gud vad jag e ledsen nu... :'(
Okej... Nu har jag snackat med en kompis frå Spanien som också är en enorm fan... Nu fattar jag VARFÖR det är från 18 år. Tjejen berättade att Kristen och Dakota kommer ha sex i någon av scenerna*, jag tror att ni har hört om att dem ska kyssas, om inte... Ja då får ni reda på det nu. Så ja... Men hittar jag någon länk på internet då kommer jag lägga in den.

* - Jag är inte 100 på det. Men kanske... Kompisen vara ganska säker.. Vi får helt enkelt vänta och se.

Robert och Ashley är årtiondens snyggaste människorna

Robert Pattinson och Ashley Greene blev Interview magazine’s twenty most beautiful people of the decade. Det betyder dem snyggaste människorna av den här årtionden. Ashley blev #2 och Rob blev #9...
New Moon dagböcker

Här har vi coola New Moon dagböcker ( jag menar där man skriver vad man ska göra under dagen ). Jag skulle vilja ha en sådan... :)


Just nu hittar jag inte sidan där man kan köpa dem, men jag skriver när jag hittar! :)

UK press-conference

Här kommer hela press konferensen från England med Kristen, Robert, Taylor och Chris.
R.I.P Brittany Murphy

Ni tror säkert att Brittany inte har något med Twilight att göra, men det har hon faktiskt...Brittany Murphy dog igår... Dakota Fanning spelade i en film som heter Uptown Girls med Brittany. En underbar film! Älskar den!
Peter Facinelli har också spelat i en film med henne, Riding in Cars with Boys.
Men det är inte bara dem, det verkar som om många från Twilight casten känner henne:

Booboo Stewart:
great actress in classic films,, she will for sure be missed, my mom favorite movie is clueless,,

Jodelle Micah (Bree):
RIP Brittany Murphy!? What the heck?

Charlie Dewley (Demetri):
so sorry... RIP Brittany.

Peter Facinelli:
Brittany Murphy... U were Bold, Brave, and Beautiful. Thank you 4 being the free spirit u were, and always putting a smile on my face.

RIP Brittany Murphy - november 10, 1977 - december 22, 2009. :(


Remember Me snapshots

Här kommer två nya snapshots från Remember Me.
Nya bilder från olika photoshoots

Här kommer två nya outtakes från Roberts, Kristens och Taylors EW photoshoot och en ny outtake från Kristens Dazed and Confused photoshoot.Helt underbart! Jag älskar det! Speciellt den på Kristen från EW!! :)

Hur gick det till när dem gjorde vagarna?

CGSociety.org har en artikel om hur hela crew gjorde vargarna. Här är några bilder, men om ni vill se alla bilder och läsa artikeln klicka här[Källa: TwilightSweden]

New Moon presenter!!

Här nere ser ni rörliga bilder som jag kallar det. Det är taget från New Moon filmen, det är som små presenter. :D Jag vet inte varför folk kallar det så. I alla fall, det finns jättemånga sånna här runt omkring på internet. Man kan nästan se hela filmen med hjälp av sånna men det är ganska jobbigt. Det tar jättelång tid att ladda upp dem här och det sölar ner bloggen. Så om ni vill ha fler gå in på TwilightSweden och följ sedan länkarna som finns där. Jag laddar upp mina favoriter. :)
Anna och Billy på GMTV

Anna Kendrick och Billy Burke blev intervjuade av dem brittiska GMTV, här kommer intervjuarna.
En liten New Moon parodi + rösta på Anna!

Snart drar Critic's Choice Movie Awards 2010 igång och nu har dem gjort en liten New Moon parodi med skådespelerskan Kristin Chenoweth. New Moon har tyvärr inte fått några nomineringar men Anna Kendrick fick en nomineing i Best Supporting Actress katergorin för sin roll i Up In The Air.

Jag kan inte lägga upp videon... Men testa gå till hemsidan för att se den. Klicka här! 

För att rösta på henne klicka här. RÖSTA!!! Hon behöver våra röster!

Min första x-mas present!

YEY!! Jag var tvungen att skriva om det här! Jag fick min första julklapp idag, från en underbar vän Emma! TACK EMMA!!!! Det är Twilight bakom kulisterna boken, eller Catherine Hardvicks notesbook! :DKlicka på bilden för att se den i större format.

Dåliga nyheter...

Okej... Nu kommer jag med dåliga nyheter. Det är så att min pappa har tagit min laptop, som jag brukade lägga upp allt ifrån. Men jag kommer få en ny dator till Jul... Det är därför jag är så seg på att upptadera för att denna datorn (pappas datorn) som jag sitter vid är VÄLDIGT seg, så det tar jättelång tid att uppdatera. I alla fall...  Jag försöker att uppdatera varje dag, så mycket jag hinner, men som ni har märkt så blir det inte mycket.

 

Men efter julen ska jag ta tag i det ordentligt. Och jag har tänkt att lägga upp lite andra saker inte bara nyheter. I alla fall jag är väldigt ledsen. Ett stort tack till alla som kollar på min blogg! TACK jag älskar er! Vi hörs snart igen!


Jag ska göra allt jag kan för er.

Kramar Laura


Nya New Moon bilder

Här kommer några nya bilder från New Moon's 'personliga' photoshoot. Med det menar jag typ en person i taget. XD Här har vi en bild på Esme och en på Alec. :P

Peter is back!

Peter Facinelli kom tillbaka till Los Angeles efter att ha spelat in Nurse Jackie i New York. Perfekt timing för julen och nyåren! :) Här har vi bilder på han och hans fru Jennie Garth.

Alex in a HOT photoshoot

Här har vi bilder på Alez Meraz, de är från hans photoshoot i november med People Magazin. HOT!


Alla hjärtas dag?

Det är väl inte dags för alla hjärtas dag än? :D

 

Skulle nog inte ha något emot att få en sådan... (A)


Looking good Nikki!

Här har vi bilder från Nikkis gamla photoshoots.

 

 

 

 

 

 

 


Några nya bilder...

Här kommer några nya bilder på Robert Pattinson, det är bilder från några photoshoots i Japan.

 [Källa: TwilightSweden]


GRATTIS Jackson!

Grattis till Jackson Rathbone som fyller 25 idag! Hipp hipp, hura!

 

HAPPY B-DAY JACKSON! :)


Nikki Reed goes wild! :D

Nya/gammla bilder på Nikki Reed. Sötis, men Nikki vad gör du på den andra bilden? ;)

[Källa: Twifans]


Time for Halloween?

Här har vi lite mer Christian Serratos, här har vi henne (till vänster) med en Halloween kostym. :DChristian goes naked...

Christian Serratos (Angela Weber) var på en kampanj som heter 'I'd rather go naked than wear fur'. Där hon såklart fick posa naken, i alla fall... Här har vi henne med sin 'poster'.


Stephanie is history!

Här har vi en lista från amazon.com: top 10 best-selling books and authors of the decade. The Twilight Saga är med!!!! :DTop 10 best-selling books of the decade:

1. Harry Potter and the Deathly Hallows - JK Rowling
2. Harry Potter and the Half-Blood Prince - JK Rowling
3. Breaking Dawn - Stephenie Meyer
4. Twilight -Stephenie Meyer
5. Eclipse - Stephenie Meyer
6. The Tales of Beedle the Bard - JK Rowling
7. New Moon - Stephenie Meyer
8. The Time Traveller's Wife - Aud…
Och så vidare...

Robsten <3

En jättesöt (photoshopad) bild på Robert och Kristen. :)


Ute i kylan...

Här har vi Anna Kendrick som var ute i New York igår kväll efter att ha varit på The Early Show.Och här har vi intervjun. :)


Twilight vinner olika 'awards'

Här har vi Robert och Kristen som är med i Popsugars Best of the Decade: 10 Amazing Years of Celebrity Relationships. Det betyder den 'coolaste/sötaste/sexigaste' skådisarnas förhållande på dem senaste 10 åren. (Där fanns 45 par)& Best of 2009: The Year of Twilight and New MoonKlicka på bilden för att komma till galleriet.

Taylor #4 !!

Ni kommer kanske ihåg när jag skrev att Robert och Kristen var listade i Man och Women of The Year? Nu kommer Taylor också. Han blev 4!!!


Ny klipp från Kristens film

Här kommer ett nytt klipp från Kristens film The Yellow Handkerchief.


Ashley vit som snö

Här har vi Ashley Greene som var på Sherlock Holmes premiären i torsdags.
Snö snö snö!

Hahah håller med Christian! :DDet är så mycket snö!!!!!! Haha :D


Stackars Rachelle... :(

Stackars Rachelle!!!! :( Hennes vovve dog!! :(Skriv till henne om ni vill...


Jacksons födelsedag!

Jackson firar sin födelsedag lite tidigare!! Här har vi bilder på Jackson som firade sin födelsedag den 18 decenber, han fyller år den 21 december. Han blir hela 24 år!!! :D
Kommer gratulera han senare också. :) Men grattis i förskott.


Hemligheter från New Moon

Chris Weitz berättar om några saker från New Moon som kanske inte alla märker. Det är ganska kul!!! :)
1. Hidden wolves
”Look for an upside-down engraving of a wolf in the shot of the bowl in which Carlisle burns his first-aid equipment; on Jacob’s T-shirt when he meets Bella in the school parking lot for the first time; and a wolf trinket on the dream-catcher that he gives her.”

2. Vampire elevator music
”When Edward, Bella, and Alice get into the elevator on their way to see the Volturi, the music playing in the elevator is from Strauss’ Die Fledermaus (a.k.a. The Bat).”

3. Emotional baggage?
”When Bella is looking for the meadow where she and Edward are seen lying down together, she carries a golden compass clipped to her backpack — part of my baggage!”

4. Speedy suitor
”We did a little trick when Edward gets out of Bella’s truck and they’re arguing. We wanted to show Edward moving impossibly quickly, so we put Rob right next to the camera but out of sight, and used a double dressed like Rob in the driver’s seat. When Edward gets out, it’s the double, and then Rob steps in front of the camera, and it looks as if he got there faster than humanly possible.”

5. Look it up
”And last but not least: If you want to know what Jacob says before he almost kisses Bella, ask a Quileute! The address of the Quileute tribal council is quileutenation.org. I can tell you this much: He says, Kwop kilawtley.”
[Källa: TwilightSweden]


Velentine's Day trailer

Klicka på bilden för att se Valentine's Day trailern med Taylor Lautner. LOVE IT! :DHär är en annan men Tay är inte med i den.


Vill du ha Robs autograf? På en gitarr?

Ja vill du det? Då ska du leta fram ungefär 20 000 kronor!!! Robert signerade en gitarr som nu sälj på Ebay, det är en charity sak, om ni fattar vad jag menar. Pengarna ska typ gå till fattiga familjer eller år. I alla här är den.Vill du ha den ? Klicka här då!!!

New Moon is a history!!!

Som sagt New Moon slår alla rekord. Och nu går den ner i historia böcker som TheTwilightSaga skriver. Det är så kul!! Tänk när vi växer upp... Att kunna komma ihåg dem här 3-5 åren av vårt ungdom som handlade bara om Twilight och att kunna berätta det för sina barn... :D Hahaha :D
Här har vi New Moon trailern som går ner i Youtubes historieboken! :D

Most Watched YouTube videos (Global):
1.
Susan Boyle - Britain's Got Talent (120+ million views)
2.
David After Dentist (37+ million views)
3.
JK Wedding Entrance Dance (33+ million views)
4.
New Moon Movie Trailer (31+ million views)
5.
Evian Roller Babies (27+ million views)

Nikkis och Ashleys första kläder...

Här har vi bilder på Ashley som Alice och Nikki som Rosalie i deras typ första kläderna... Alltså det är sånt som dem tetsade innan dem skulle börja filma.

 

             

Robert och Katy Perry?

Robert Pattinson och Katy Perry vid ett hotell i Hollywood, ser ut som om Katys pojkvän han där Russel Brand eller vad han heter var också där...
The Runaways hemsidan

The Runaways har nu också fått en officiell hemsidan. Klicka på bilden för att komma till den ! :)


THE RUNAWAYS TRAILER!!!

OMG!!!!! Jag kan inte fatta att The Runaways trailern är ute!!! WOHOO!! Den äger! Kan inte vänta tills filmen kommer ut!


YO JUSTIN!! :D

Justin Chon intervjuar MUSE....


The Runaways!!!

Okej många nyteher om The Runaways...
Först några 'nya' paparazzi bilder!

Fär det andra KristenStewartFan meddelar att The Runaways kommer komma ut den 19 de mars i USA. (Kommer säkert till Sverige där någonstans också.)

OCH!!!!! Tarilern kommer komma ut imorgon på MTV!!! :) YEYE!!! :)

PS. Någon lycklig jävel fick gå på en special visning av filmen... Så hon har redan sett det!

Rob och Emelie gör en photoshoot

E! Online reporterar att Emelie De Ravin och Robert Pattinson sågs på ett museum i Los Angeles... Dem blev fotade där till Vogue tidningen. Lite konsigt tycket jag... Det är ju inte en så stor film, och dem gör typ photoshoot tillsammans.. Rob gjorde ju inte en photoshoot til Harry Potter till exempel. Ja ja... Men det ska bli kul och se hur det blir. Läste att Emelie har på sig dyra klänningar och Rob var klädd i kostym... Och dem är på ett museum, det ska bli kul!


Jackson i en jeans reklam!

Hahaha omg!!! Twilightmovie hittade en video med Jackson Rathbone... Det är en jeans reklam som han är med i! Haha, askul! :D


Nya filmer...

Här har vi Kiowas nya film Into The Darkness.Och så har vi en ny film med Tinsel Korey, Stained.Så här skriver IMDB om filmen: “An intense thriller about a lonely bookseller’s obsessive love affair, and her protective best friend, who alone knows the horrible truth about her obsession.”

Asher är en covergirl!

Här har vi bilder på Ashley när hon är med i TeenPROM tidningen.Och så har vi en video också!! :)


Kyss-Jackson :D

Bilder på Jackson och hans co-star från filmen Dread.Cooling Chaske

Här har vi bilder på coolingen Chaske Spencer i en photoshoot till Vain Magazine.
Man and women of the year!!!

Robert Pattinson är #6 i MTV's Man of The Year 2009 listan!!!

MTV Shows


& Kristen Stewart blev #7 i Women of The Year listan.

MTV Shows

Fråga Rob en fråga...

Nu har vi chansen att ställa en fråga till Rob! Fast frågan måste vara om Rememer Me! Och man måste vara medlem på facebook. Klicka här för att komma till hemsidan.Den facebook fansidan kommer välja ut vissa frågon och sen kommer Rob att svara på dem i en video. Haha jag skaffade facebook bara för det! XD Bli vän med mig: Laura Kris :)<3

Kellan den nya Calvin Klein modellen?

Kellan Lutz är den nya Calvin Klein modellen allihopa! Jippie för oss! ;)''”He’s going to be their new Mark Wahlberg. Kellan has been signed to Calvin Klein for a huge campaign that will feature him in his skivvies all over billboards and in magazines…. The executives have a plan to model the ads ver similarly after the famous Mark Wahlberg campaign in the 90s. They want to recreate the look of the hugely successful ads, and who is better than Kellan Lutz to fill out those little underwear?”''

Anna Kendrick intervju

Här har vi Anna KendrickThe Jay Lenno show!! :)


Jacksons nya film

Här kommer bilder från Jacksons nya film Dread.


Och trailern


Ashley i Skateland!!

Här har vi dem första bilderna från Ashleys nya film Skateland!!!!! Filmen ska komma ut på 2010 Sundance Film Festival i januari, precis som Kristens filmer! :)
Anna in white :D

Anna Kendrick som Vanity Fair opener. Det betyder: varje månad så finns det någon i Vanity Fair tidningen som 'öppnar' just den månadens tidning. Alltså på första sidorna står där alltid om någon up-and-coming skådis, vilken Anna blev december numrets 'öppnare'. I alla fall, svårt att förklara xD Här har ni bilden! :D


New Moon DVD fodralet

Ni vet att jag har lagt upp ett fodral som skulle vara New Moon DVD:n? Det visar sig att den kan vara fangjord... Här är ett annat. Undrar om någon av dem är riktig...


Kristens första intervju

Så jag sökte mycket efter olika videos om Kristen och Twilight på youtube idag... Och så råkade jag stöta på den här videon!!! Det är Kristens första intervju när hon var 13 år! Checka in ;)


Kellan är ute och reser...

Här har vi bilder på en happy Kellan på Burbank flygplatsen. Jag vet att det inte säger er ett piss... :D Men flygplatsen ligger i Kalifornien ganska nära Los Angeles.
Peter på julkoncär!!

Här har vi bilder på Peter Facinelli som var på Z100's annual Jingle Ball konsär i New York i fredags.
Kristen hemma hos sina föräldrar

Här har vi bilder på Kristen Stewart som lämnar sina föräldrars hem den 12 december i Los Angeles.
Och jag som tänkte idag var casten höll hus, för att det har inte kommit många paparazzi bilder på sistonde.


Fler intervjuer!! :D

Här kommer några fler intervjuer med Twilight casten, Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Ashley GreeneDakota Fanning och Michael Sheen.


Taylor på SNL

Här har vi en video från SNL där Taylor är Team Edward... Kolla själva! Den är asrolig! :DUPPD: Här kommer också början av SNL där Taylor visade upp sig som jag kallar det.. Vilket jag oftast inte gillar... MEN JAG ÄLSKADE DET HÄR!! Hahah GO Taylor! :DHär kommer ännu fler video!


Bilder från The Yellow Handkerchief

Här kommer många bilder från Kristens film, The Yellow Handkerchief. Om ni vill se bilderna i större format klicka på dem.

                       

Info om Twilight relaterade tidningar...

Då så... Lägger upp lite info om Twilight relaterade tidningar här i Sverige. Jag var på stan idag och då gick jag in på en pressbyrå för att jag skulle se vad det fanns för tidningar ute... Dem här Twilight-relaterade tidningar kan ni hitta ute på pressbyråerna just nu:

-Harpers Bazaar (med Kristen och Robert)    pris: 79;-
-TeenVogue (med Dakota Fanning)   pris: 75;-
-Men's Health (med Taylor Lautner)   pris: 100;-

    Andra 'skvaller' tidningar:

- J-14   pris: 79;-
- M   pris: 79;-
- Popcorn  pris: 79;-
- Star Pics (tysk)   pris: 59;-
- Movie Mania   pris: 79;-

Jag köpte dem två sista, ville så gärna köpa Haspers Bazaar också... Men det var för dyrt med dem andra... :/ Här är några bilder på tidningarna och deras innehåll:

Den tyska Star Pic hade 5 posters, och där fanns 2 gigantiska posters! + 8 kort/bilder & en massa annat
 

Och den andra Movie Mania som hade New Moon special och var fullproppad av posters och information!

 

Vinnaren berättar om New Moon premiären!

Ni kommer ihåg tjejen som vann resan till L.A. för att gå på New Moon premiären? Linnea? I alla fall... Här har kommit lite info från premiären. Hon var där med en kompis som hette Tara, och här har vi det.. (Jag skriver deras kommentarer under bilderna!)Jag vill tacka för alla gratulationer jag fick efter vinsten och jag vill även tacka Nordisk Film för den här oförglömliga resan, jag och Tara har haft det helt underbart! Tyvärr fick man inte ha kamera med sig in på premiären så vi fick inte chansen att ta några bilder, men några snälla människor tog kort åt oss och har skickat detta i efterhand!Direkt efter att vi landat i LA gick vi och hämtade ut våra premiärbiljetter. Det var flera timmar innan premiären skulle börja, men det var redan då helt kaotiskt på gatorna utanför biografen. Vi fick höra att människor hade övernattat på området i flera dygn!Efter att ha hämtat ut biljetterna och förberett oss på vårt hotellrum (vi bodde på ett jättefint hotell vid namn Palomar) så tog vi en taxi tillbaka till biografen några timmar innan filmen skulle börja. Det var i stort sett omöjligt att ta sig igenom alla folkmassorna och vi var oroliga att vi ens skulle hinna ta oss in i biografen i tid. Jag höll i biljetterna som om det gällde liv och död!Här har vi tillslut tagit oss in och står utanför biografen, vi anlände samtidigt som Ashley Greene! Det syns knappt men bakom oss är röda mattan som vi gick igenom för att ta oss in i biografen. Man fick varken ha kamera eller mobil med sig in och det var säkerhetskontroller som på en flygplats precis vid ingången.Filmen visades på tre olika biografer och vi hade turen att hamna på den mest kändispackade! Anna Kendrick satt precis bakom oss och på jakt efter popcorn krockade vi nästan med Rob Pattinson. Efter bion lyckades vi på något fantastiskt sätt ta oss in på efterfesten där vi fick chansen att prata med några utav skådespelarna, bland annat med Christian Serratos.

 

Vi träffade på i stort sett alla skådespelare från filmen, bland annat Edi Gathegi, Justin Chon, Alex Meraz och Noot Seear. Vi fick även chansen att prata lite med Kellan Lutz som gav oss fina komplimanger. Hela kvällen var helt underbar och varken jag eller Tara har nog riktigt förstått vad vi har varit med om. Tack så otroligt mycket Nordisk Film!

Okej jag kan säga att dem ska vara VÄLDIGT lyckliga dem här tjejerna! Jag kan inte säga något mer *AVIS*

Ny bild?

Jagvet inte om vi har sett denna bilden innan... I alla fall, ny bild på Bella och Jacob :D


Kristen Stewart schema! :D

Hejsan alla! Som ni vet så kommer 2010 blir ett tufft år för många Twilight skådisar. Robert ska spela in filmer och promota Eclipse...

I alla fall vi går till Kristen Stewart. På en filmfestival som heter Sundace filmfestival kommer två av hennes filmer att visas: The Runaways och Welcome To The Rileys. Festivalen kommer att gå i januari så det är snart! :) Filmen K-11 som hon spelar i med Nikki Reed kommer att spelas in under 2010. The Yellow Handkerchief kommer också komma ut då. + Eclipse kommer ju ut!!! Så det blir mycket!!! :D

 


OMG OMG OMG!!!! :o

OMG nya bilder från Kristens filmer!!!!
Den första: THE RUNAWAYS!!! omg!!! AAAH! Kristen är så jäkla het! Usch! OMG! Dakota också! Oh gosh! Jag kan inte beskriva det!!And Welcome To The Rileys!!!Klicka här för att komma till källan!

The Yellow Handkerchief trailer

Här kommer trailern för The Yellow Handkerchief som Kristen är med i.


The Runaways postern

Här kommer The Runaways postern som Kristen och Dakota är med i.


Remember Me poster

Här kommer den brazilianska Remember Me postern i bra kvalité.


Taylor som MaxSteel

Ni har säkert hört talas om att Taylor ska kanske spela i en animerad film MaxSteel. Jag lade inte upp någonting om det innan, men här kommer en video där det förklaras lite om det.


Team Seth!!

ClevverTV intervjuar Booboo Stewart som spelar Seth Clearwater och hans syster och mor. :)


Remember Me i Sverige

Enligt The Twilight Saga så kommer vi få se Remember Me före dem i Storbritanien!!!! Den 26 Mars, 2010!!!


Mer nyheter från Eclipse

Twilight twitter berättade lite mer om Eclipse....
Folk i USA kommer få se filmen på IMAX (och bio) enligt TwilightMovie så är det här en annan sort bio, jag vet inte. TwilightMovie säger att dem kommer få dem här extra grejerna:
-Större Skärm
-Flera våningar med platser
-MYCKET bättre bildkvalité
-MYCKET bättre ljudkvalité
-3-D

3-D kan vi i Sverige också hoppas på tror jag, för att det finns ju här också. Tänk Robert Pattinson i 3-D!!! OMG!! *_* Vi får se hur det blir! :D 30 juni, 2010!!!

Det här är IMAX:

Intervju med Nikki och Bryce

Här kommer två intervjuer:

Nikki Reed: Hon snackar om karaktären Rosalie och berättar en asrolig historia om Kritsen. Alltså serist satt och asgravade!! :D

It's On with Alexa Chung - MTV Shows


Och så har vi en intervju med Bryce Dallas Howard den ny Victoria.

Movie Trailers - Movies Blog

Kristen på USA Today

Här har vi bilder från Kristens USA Today photoshoot. :)Klicka på bilderna nedan för att se dem i större format.

     

Bad news...

Hejsan alla!!! Jag har känt mig ganska dålig idag och jag är jättetrött, så att det blir inga fler inlägg idag.. Jag ska gå och lägga mig nu och hoppas att jag inte blir sjuk... Det blir många inlägg imorgon istället! :)
GOD NATT ALLA!

Sötis Bella med en liten flicka!

Har alldrig sett denna bilden! Har hittat den på TwilightSweden. :) Antingen så är det hon flickan som vänder sig mot Edward när han går ut i solen eller så är det Chris dotter, för att jag tycker att hon liknar en av hans döttrar. Ja ja, jag vet inte. XD


Julkalender!!!

Klicka på bilden för att öppna dagens lucka! :)PS. Det här är en spellista som jag har gjort av mina favorit Twilight video! :)
Videorna borde gå efter varandra om dem inte gör det klicka på dem på den högra sidan! :D

Anna and Kellan på en Hollywood Party

Anna Kendrick och Kellan Lutz var på second annual Golden Globes salute och Young Hollywood Party igår kväll.
Bus Peter!!

Här har vi Peter Facinelli när han var på It's on with Alexa Chung. Skitrolig intervju!! Haha han berättar när han busringde med Kellan och skickade en vykort genom hela casten! :D

It's On with Alexa Chung - MTV Shows

En fan gjort poster!

Här är en fantastisk fan gjord poster på Bella, och Jacob och Bella och Edward. Där ser man tydligt Team Jacob och Team Edward indelningen. Om jag ska vara ärlig så tycker jag att Jacob delen är finare men jag är ändå TEAM EDWARD!!! :)


ECLIPSE!! ECLIPSE!!

Nu är det officiellt att Eclipse kommer vara ute den 30 juni!! :D


Smygtitt på SNL!

Taylor ska ju hålla i SNL nu på lördag! Här kommer en smygtitt!! :DLängtar faktiskt jättemycket till det!! :D

UPPD: Den här är lite längre, den första är samma men sen kommer där en annan video som är ny! FUNNY! :DAnna Kendrick på sin första Twilight talk-show

Här kommer en video på när Anna Kendrick var hos David Letterman Show.


Julkalender!

Klicka på bilden för att öppna dagens lucka! :)PS. Det här är en otroligt bra serie, det är typ hur det är i riktiga livet, för Rob och Kristen! :) Det är jättekul! Och tjejen som gör den här serien är fantastisk, skriv i kommentarerna om ni vill ha fler länkar av den serien! :)

UPPD: Tack till personen som kommenterade (anonym) och sa till mig att det inte är den 10:de :P

Taylor ska hosta SNL

Här sågs Taylor lämna en flygplats i söndags. Han ska ju hosta Saturday Night Live så han skulle kanske på repetition.. För att han var i LA och nu flög han till NY. SNL kommer gå den 12 december. Jag vet inte riktigt om vi kommer kunna se det, vi får se. :) Synd att Rob inte kunde hålla i det! :( Han och hans roliga skämt... WÄÄH :'(PS. Hello Taylors biceps! :D

När kommer New Moon ut på DVD?

Jag har fått den frågan av några... Och om jag ska vara ärlig så vet jag inte. Jag är säker att det kommer ut nästa år. Det har sagts att det kommer ut i mars, men jag läste på en Twilight sida precis att Yahoo har skrivit att DVDn kommer ut i februari... Jag meddelar er om jag får mer information.


Ny klipp från The Yellow Handkerchief

Här kommer en ny klipp från Kristens film, The Yellow Handkerchief. Jag har inte sett filmen men jag skulle gärna vilja göra det! :D


Hot Alez Meraz!!! *_*

Här har vi bilder från Alexs (Paul i New Moon) MQ photoshoot!Klicka på bilderna nedan för att se dme i större format.

              

Julkalender!

Klicka på bilden för att öppna dagens lucka.


Chaske Spencer pratar om sitt livs problem

Visste ni att Chaske Spencer har varit på rehab? Det visste inte jag... :/ Stackare, tur att han har kommit ut ur det här och mår bra nu. Här kommer ett meddelande från honom där han berättar om det:

To all the wonderful, incredibly loyal fans:


For those of you that read that I was in rehab, I wanted to make sure you heard the truth from me directly. Yes it is true, that I was in rehab, however it was over 19 months ago, long before NEW MOON was even on my radar. It was a pivotal time in my life where I was lucky enough to have supportive friends and family to help me get healthy. I am grateful that I have been clean and sober now for 19 months and cannot imagine my life if I had continued using drugs and alcohol. Almost everything else that was written about this is blatantly false and we are exploring our legal options. That was my past, and I am thankful that I had the opportunity to create a new future for myself. I encourage anyone who is in a similar place to seek support from their friends and family and know that without them, I would not have had the chance to be where I am now.


I want to thank all of you for the support you have shown, and continue to show. I appreciate each and every one of you.


Chaske


New Moon slår ännu ett rekord!!

New Moon slog ett rekord till, på ungefär 2 veckor har New Moon sålt biljetter för nästan en halv miljard dollar globalt!! Det här är mycket pengar!!! Jizzes!! :D GO NEW MOON!


Ny bild från New Moon

Här har vi en ny bild från New Moon på Bella och Jacob! :D


En Twilight inspirerad låt

Här har vi en kille/man som har skrivit en The Twilight Saga: New Moon inspirerad låt. Jag tyckte att den var jättefin och därför ville jag dela med mig den. :)Tack jeimusu1 (på YouTube) för tipset! :)

Julkalender!

Klicka på ilden för att öppna dagens lucka!! :)


Kristen Stewart stund!! :)

Kände för en Kristen Stewart stund nu eftersom att hon är mitt största idol och jag bara älskar den här tjejen!!!
Här kommer bilder på henne:

Alla bilder är klickbara så att om ni vill ha dem eller se dem i större format så är det bara att klicka! :)


Julkalender!Klicka på bilden för att öppna dagens lucka! :)

En unhappy Rob

Här har vi bilder på Robert som var och tittade på sin kompis band och sen försökte ta sig till sitt hotell. Tycker väldigt syd om han! Stackare! Alla paparazzi... Nauw Rob! Kom hit till Sverige, du kommer få det lugnt.

Eller happy Robert? :D


Hottie Taytay!!

Här kommer fler bilder från Taylors Men Health photoshoot! :DKlicka på bilderna nedan för att se dem i större format.

       

Emmett Cullen in the house !

Här är en ny promo bild på Kellan Lutz som Emmett!! :D


Peter och Jennie berättar om deras bästa julminnen

Här kommer en söt video med Peter och hans fru Jennie Garth när dem gjorde en photoshoot till People och berättade om sina bästa julminnen.Klicka på bilden för att se videon.

Go Peter!

Peter om kontaktlinserna! :)


Warrior med Ash och Kellan!

Här har vi trailern för Ashleys och Kellans nya film, Warrior!!!Kan det verkligen vara trailern? Ja kanske.. Vad tyckte ni om det? Jag vill gärna se den filmen. :)
Ps. Än så länge vet jag inte när filmen kommer ut.

Julkalender!Klicka på bilden för att öppna dagens lucka! :)


Taylor på USA Today

Här kommer bilder från USA Today på Taylor från hans photoshoot.


Ashley på Jimmy Kimmel

Här har vi en video från när Ashley Greene var på Jimmy Kimmel.
New Moon DVDn

ÄR DET HÄR NEW MOON DVDn? Det verkar som om dem har släppt ut New Moon skivans design. :)


Fram och baksidan.


Skivan.


Framsidan.

ÄLSKAR DET! :)

En video jag har gjort!

Här kommer den andra delen av den videon som jag har gjort om Tyler och Em. Hoppas ni gillar den!Vad tyckte ni? :) Ni kan antingen berätta i kommentarerna eller i chatten! :)

Twilight soundtrack blir nominerad

Även om New Moon har kommit ut så fortsätter Twilight att få nomineringar. Twilight soundtracket är nominerad till 2 grammy awards!!! Best Compilation Soundtrack Album For Motion Picture, Television Or Other Visual Media och Best Song Written For Motion Picture, Television Or Other Visual Media.Vi får hålla tummarna för att Twilight ska vinna!!!! :D
För att se hela listan klicka här.


Taylor and Taylor ute på middag

Taylor Lautner och Taylor Swift filmade resterna av Valentines Day och sen gick ut för att äta i Beverly Hills igår kväll.
Tidigare den dagen gick dem till ett ställe som heter Menchie's Frozen Yogurt och sen träffades med Emma Roberts (spelar en av huvudrollerna).Taylor och Taylor ute på middag.På Frozen Yogurt stället. :D


Edi på NRJ

Edi var också med NRJ. Helt otroligt älskar han!!! Men jag är så ledsen att jag inte får åka till Stockholm och träffa han, som sagt ska sörja... :( Här kommer hela inlägget från NRJ.

Fullt drag imorse! Edi Gathegi som spelar den elaka vampyren Laurent i Twilightfilmerna hälsade på imorse! Han är i Sverige för att vara med på Si-Fi mässan som hålls på Stockholmsmässan i helgen.


Edi Gathegi hos Knappen & Hakim


Edi i NRJ-Studion


Knappen, Edi & Hakim


Vi frågade honom bland annat om den påstådda romansen mellan Robert och Kristen (Edward & Bella) - han hävdade att han inget visste. Svaret på frågan: Om du tvingades välja mellan att suga blod från världens fulaste kvinna eller suga XXX på världens snyggaste kille, vad väljer du? Hör du om du lyssnar här:

 

 

Edi Gathegi om fansen och hur han är som person...

 

 

 

Idolkort!

Signade fan-kort! Du som inte kan träffa honom på Stockholmsmässan - Du kan vinna dem här! Länka till till oss från din blogg och skriv en motivering i kommentarsfältet till varför just du ska ha ett kort.

Lycka till!


En bild till :P


Empire photoshoot

Här kommer en ny outtake från Empire photoshoot med Robert Pattinson och Kristen Stewart .


Edi på The Voice

Såå... Nu har Edi Gathegi varit med på The Voice. Var det någon som lyssnade eller såg på det? (A) Jag hann bara lyssna 10 minuter, sen när jag gick till bussen försökte jag ringa in, men det gick inte. :( I alla fall, här har vi honom! :DJag lägger upp fler video när det kommer ut! :D

Julkalender!
Jag lägger upp dagens bilder här nedan! :)


Älskar dem här bilderna!! :)

Vanity Fair med Robert

Robert har varit med i en film som heter Vanity Fair. Jag har sett den filmen men jag såg alldrig Rob. Och det var så att den scenen Rob var med i var bortagen. Så nu har vi den här scenen. Rob e skithot!!! :O *_*
Oh gosh!!! :O Får lust att bara slänga mig på honom!! xD

Sexy Kristen Stwart

Här kommer fler bilder från Welcome To The Rileys med Kristen!!!! OMG!!! Jag vill se den filmen nu!!! :D
Video stund :)

Här kommer några intervjuer...

Nikki ReedJimmy Kimmel.
Kellan LutzJimmt Kimmel.
Charlie Bewley intervjuas av Bliss.


Ursäkta? Sa han bossy? Eller e det jag som hör fel?

Ashley GreeneReelz Channel.Så här skulle Twilight egentligen sluta

Här har vi en rolig video av hur Twilight kunde ha slutat! Hahah älskar slutet!! LOL


Blir Breaking Dawn en film?

Ja, det är en fråga alla har där bak i huvudet. The Twilight Sagas offieciella hemsidan uppdaterades, dem lade till en Breaking Dawn flik på hemsidan. Kan det betyda att Breaking Dawn kommer bli en film? Det får vi väl se...


HQ bilder från New Moon och Eclipse

Här kommer några bilder i bra kvalité från New Moon:Och Eclipse bilden:Coolio PFatch

Peter Facinelli på Sirius Radio. :)
Kellan på The Bonnie Hunt

Här har vi en video på när Kellan Lutz var på The Bonnie Hunt shown.Alltså han är sååååååååå guulig!!! Jag älskar Kellan!!! AAH!! Love him! :)
Han har precis adopterat Kevin också, nauuw :D Världens bästa och snällaste kille e han! :)

Ashley på Ellen

Ashley Greene besöker Ellen Degeneres.


Julkalender!! :)

Klicka på bilden nedan för att öppna dagens lucka.


Säxig RPattz!

Fler bilder på Robert från hans Vanity Fair photoshoot!!!!! :)
PFach and RPattz having FUUN!

Här har vi en bild på Robert och Peter från New Moon efterfesten!!! Haha skoj! :D


Mer on Up in the Air

Som ni kanske kommer ihåg så berättade jag igår att Anna Kendrick var på Up in the Air premiären igår. Vi i Sverige kommer få vänta till nästa år, 15 januari för att vara exakt.Här har vi trailern:Och en intervju där Anna snackar om filmen :D


Julkalender!!!

Klicka på bilden för att öppna dagens lucka.


Nya outtakes med Snyggingen Robert Pattinson!!

Här kommer några nya och väldigt sexiga bilder från Robs Another Man photoshoot.


Anna på Up in The Air premiären

Anna Kendrick som spelar Jessica Stanley i New Moon var på en annan premiär igår kväll. Hon var på Up In The Air premiären, hon spelar i den filmen tillsammans med George Clooney.
Bortagna scener - Victoria

Som ni vet så är det mycket som brukar tas bort från filmer och vi fick en hel del extra material från Twilight. Det kommer såklart finnas extra material från New Moon också. Jag läste att där fanns nya scener då Victoria (bilden nedan) kör bil och så fanns det en scen där hon äter på en människa. Det ska bli kul att se alla dessa scenerna! :)


Några intervjuer med Twilight skådisar

Här kommer några intervjuer med olika Twilight skådisar.

Här har vi en intervju med Michael Sheen.


Och Ashley Greene.

Remember Me poster?

Det ser ut som en officiell poster av Remember Me... Vad tror ni?


Nikki Reed överraskar tjejer

Nikki Reed reser runt till olika skolor och överraskar tonåriga tjejer. Hon lär dem spela ett spel på Nintendo DS, så att det är som ett reklam kan man säga.... :D Men jag tycker att det är så gulligt och snällt av henne att göra det. :) Tänk på hur glada dem här fansen blir!!:) *avis*


New Moon är #1 i världen

Här kommer en liten video med New Moon.


Welcome To The Rileys

Några av er kanske har hört att Kristen ska spela i en film som heter Welcome To The Rileys, hon ska spela en 16 årig tjej som heter Mallory och jobbar som strippa. Filmen borde komma ut nu i år, vi får se om den hinner göra det. I alla fall... Nu har det kommit några nya bilder från denna filmen.

Det ser skitcoolt ut!!! Jag vill se den filmen!! :D Kan dem inte släppa ut en trailer eller något. :D

London press konferens

Här kommer två video från presskonferensen i London med Kristen, Robert, Taylor och Chris.
Det går inte att lägga in videorna på bloggen så klicka på länkarna nedan för att se videorna.

Del  1

(Kristen var har du dina händer? (A) 03:25)

Del  2


Över 300 000 människor har sett New Moon!!!

OMG kan vi fatta att 315 279 människor i Sverige har sett New Moon under dem här 6 dagarna? :o Helt otroligt. Så här skriver TwilightSweden:

'' Just nu ligger New Moon på andra plats på Biotoppen efter “Luftslottet som sprängdes”. Egentligen bör man kanske inte hålla på att jämföra två helt olika filmer, men bara för att visa hur galet stort intresset är vill jag passa på att nämna att den tredje filmen i Stieg Larsson-serien “Millenium” sågs av dryga 105 000 personer nu under premiärhelgen. Mer än 70 000 fler personer såg New Moon när den hade premiär.


New Moon är nog den starkaste filmöppningen på bio i Sverige i år Totalt har den nu setts av, för att vara exakt, 315 279 personer i Sverige! ''

Helt otroligt!!! :D


En Twilight-skådis på The Voice

En Twilight-skådis ska vara med på The Voice fredagen den 4:de december, ungefär klockan 7:25. Det hemligt om vem som kommer dit. Men jag tror att det är Edi Gathegi eftersom att han ska vara i Sverige den helgen på Stockholms-mässan. Oh nej!! Nu blir jag ledsen... För att han kommer vara där och jag kommer inte kunna åka ner och kolla. :( I alla fall, vi får se vem det blir. :D


En video som jag har gjort. :)

Hejsan alla!!! Här kommer en video som jag har gjort! Jag hoppas att ni ska tycka om den, jag blev ganska nöjd. För att jag brukar göra ganska dåliga videos. XD I alla fall, det här sortens video kallas crossover. Det betyder att man har tatt två olika karaktärer från två olika filmer och satt ihop till en. Jag valde Em (Kristen i Adventureland) och Tyler (Robert i Remember Me) om ni vill ha mer info om videon, hur jag har gjort den varför och en förklaring till video klicka här och sen på mer info/descriptions. :)


ONE.org

Skådisar - bland annat Nikki, Kellan, Ashley och Jackson är med i en organisation som heter ONE och jobbar för världsfattigdomen. Checka in video.


Julkalender!!! :)

Okej jag bestämde mig för att jag ska göra den här julkalender saken precis som TwilightSweden. I alla fall, klicka på bilden för att öppna den första luckan.


RSS 2.0