Julia Stars: Eclipse kommer imorrn!

Ni kanske minns dom andra två tidigare exemplaren av Julia Stars som var med Twilight & New Moon? Men även om ni inte gör det kommer Julia Stars: Eclipse ut imorgon i butikerna! Här är en bild av nummret och lite fakta om vad den innehåller från Julias hemsida:

Vampyrer är hetare än någonsin, överallt syns de och snackas om. True blood och Vampire Diaries är de kanske populäraste exemplen just nu. Vid sidan av Twilightsagan förstås!  Vi älskar också Twilight och vampyrer och därför har vi gjort en hel Julia Stars Eclipse special!


Här kan du läsa om vem vampyrerna dejtar på och utanför bioduken och vi bjuder också på en guide så att du lätt känner igen vampyren om du skulle ha förmånen att stöta på en i verkliga livet. Du får också tips på coola resmål som passar den bitne!  Och naturligtvis har vi träffat Robert, Kristen och gänget och snackat Eclipse och svaren på era frågor.

 

I tidningen kan du också vinna massor av coola Eclipse-grejor, testa dig om du är expert på Twilight-sagan, få tips om en hur du klär dig som Nikki Reed, lära dig att sminka dig som stjärnorna och mycket mycket mer! Såklart finns det också massor av postrar i tidningen – hela 12 stycken!

 

Vi har också fått Kristens och Taylors autografer när vi intervjuade dem och nu är vi så snälla att vi tävlar ut dem till er läsare i tidningen!

 

Tidningen finns butik från och med den 29 juni. De flesta vanliga butiker som ICA, Coop, Pressbyrån m.m. brukar ha tidningen. Klicka här för att se de butiker som har fått exemplar av tidningen Julia Stars Eclipse special. Om du inte ser den i hyllan – fråga den som är tidningsansvarig i butiken!

Källa || TwilightSweden

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? :)
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)


Har du en blogg?:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback





RSS 2.0