TwilightSwedens tävling om biljetter till Fan-Eventet

Det var VIP! Ja nu kan jag förstå att det finns en del glada fans där ute som hade turen med sig att vinna biljetter på TwilightSweden eftersom det var VIP biljetter som dom hade lottat ut! Här ser ni vad dom har skrivit på TS:

Nu är det mindre än två veckor kvar tills Kristen och Taylor besöker Stockholm!

Först, förra veckan lottade vi ut 200 biljetter till fan eventet här på Twilight Sweden i samarbete med Nordisk Film. I går skickades biljetterna till vinnarna, så de som vunnit bör få dem snart. Många har givetvis undrat vilka sorts biljetter det var och nu när vi säkert vet kan vi göra er lyckliga och säga att alla de 200 biljetter vi lottade ut var VIP-biljetter!

I går skrev vi om att MTV har dragit igång en tävling där man vinner biljetter till eventet och där vinnaren får möjligheten att träffa Kristen och Taylor backstage under eventet. Se mer här.

Bioklubben @ SF har tävlar ut 600 biljetter till eventet. Sista dagen att deltaga är i morgon, så skynda på! Klicka här för att komma till Bioklubbens tävlingssajt.

Här är fler tävlingar som har biljetter till fan-eventet i potten:

Ungdomstidningen JULIA tävlar ut 6 st VIP-biljetter till eventet. Senaste datumet att deltaga är den 14 juni. Se alla tävlingsregler m.m. på Julias hemsida.

Julia har lyckats lägga beslag på hela sex VIP biljetter till fan eventet på Hovet i Stockholm den 21 juni. Vi kommer att dra tre vinnare som får ta med sig en kompis. VIP-biljett innebär att du får en plats på parkett, närmast scenen (och närmast Kristen och Taylor, förstås).

Radiokanalerna NRJ och Rock Bandit kommer varje vardag att tävla ut biljetter.

Rock Bandit skriver:

Fortsätt att lyssna på Jonas på eftermiddagarna kl.16.00 för din chans att vinna VIP-biljetter och andra exklusiva Twilight-prylar!

<< Läs mer på deras sajt. >>

NRJ skriver:

Fortsätt lyssna på NRJ Morgon med Knappen & Hakim för din chans att vinna VIP-biljetter och andra exklusiva Twilight-prylar!

<< Läs mer på deras sajt. >>

Källa || TwilightSweden


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? :)
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)


Har du en blogg?:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback





RSS 2.0