100 lyckliga kan vinna biljetter till fan-eventen!

TwilightSweden körde precis igång med en tävling där med sammarbete med Nordisk Film så kommer de att lotta utt 200 biljetter till 100 fans till fan-eventen i Stockholm!! Det var väl inte dåligt?
Från TS:

I samarbete med våra kära vänner på Nordisk Film lottar vi nu ut 200 biljetter till fan-eventet på Hovet i Sthlm 21 juni, där Kristen Stewart och Taylor Lautner kommer att finnas på plats.

 

Det är väldigt kul att vi har fått denna möjligheten att lotta ut 200 biljetter, främst för dem som bor i andra städer och som inte kommer att kunna ta sig till Göteborg, Malmö och Stockholm.

 

Tävlingen går ut på att man ska skicka ett mejl till Evelina på Nordisk Film där man motiverar varför man vill gå på eventet. 100 personer kommer att vinna. Varje vinnare får två biljetter.

 

 

REGLER FÖR TÄVLINGEN:

Du måste vara minst 13 år för att deltaga.

I mejlet du skickar till Evelina ska du motivera varför du vill vinna biljetter. Se även till att du har angett ditt namn, hemadress och ålder.

Ditt tävlingsbidrag mejlas till:

[email protected]

Först till kvarn gäller!! Lycka till allihopa! :)

När tävlingen är avslutad, det vill säga då alla 100 vinnarna är utsedda, kommer vi att skriva det på sajten. Detta lär troligtvis bli ganska snart då intresset lär vara enormt.

 

Komijen nu allihopa! Börja skriva era mail! :)

 

Textkälla || TwilightSweden


Kommentarer
Postat av: Anonym

Kommer du lägga upp vilka som har vunnit?

Det skulle vara riktigt snällt eftersom att jag läser din blogg varje dag så det skulle hjälpa mig (och andra kanske) att hålla koll på om man har vunnit eller inte! :)

2010-06-02 @ 14:40:13

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? :)
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)


Har du en blogg?:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback





RSS 2.0